Over Yvette van der Weide

Neem contact op

Mijn naam is Yvette van der Weide geboren en getogen in Oudewater.

Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige en heb zelf een periode gekend waarin ik niet goed in mijn vel zat en nog maar heel weinig energie over had. Een periode waarin ik nooit had durven vermoeden dat ik ooit nog zou staan waar ik nu sta. Dat je jezelf afvraagt: wat heb ik nou eigenlijk gedaan in 49 jaar? En met wie en voor wie? Altijd bezig in mijn hoofd en voor anderen. Mijn beperking was ook dat ik graag controle wilde houden. Body Mind Release heeft mij geleerd mijn onderbewuste overvolle rugzakje leeg te maken. En weer meer te voelen en te kijken wat wil ik nou eigenlijk en met wie! De aanpak is allerminst ‘zweverig’, maar juist heel systematisch. Het breng jouw emotie in balans, waardoor je voortaan anders reageert en in het leven staat.

Yvette van der Weide BMR Therapeut en Access Bars Facilitator

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde
waar ik ook veel volwassenen en kinderen met problemen
als angst tegen kom.

Intuition & balance - Over mij

Heel graag wilde ik hier wat mee kunnen doen.
Natuurlijk gebruik ik mijn kennis tijdens mijn behandelingen,
maar écht mensen op dat vlak begeleiden is binnen de
tandheelkunde voor mij geen mogelijkheid.

Al jaren ben ik bezig met intuïtie, energie
en wat dit voor ons kan betekenen.

Ik vind dit super interessant en heb daar diverse cursussen in gevolgd.
Maar ik had toch het gevoel en de wens om een wetenschappelijk onderbouwde
en- erkende opleiding te gaan doen. Ik heb gekozen voor de HBO opleiding tot Body Mind Release Therapeut. Deze opleiding past perfect bij hoe ik iets voor mensen zou willen betekenen.

Met verschillende methodes zorg ik ervoor dat jij zo snel mogelijk weer de juiste keuzes maakt.

En weer in je kracht staat, vol levenslust en energie! Dat geeft ook mij veel energie en voldoening!

Dus ben jij op zoek naar innerlijke rust, energie, en persoonlijke groei?
Ik leer jou de oorzaak van fysieke, emotionele en mentale klachten gericht en zelfstandig aan te pakken!

Yvette

Intuition & Balance | Over Yvette