Ik kan weer mezelf zijn

Bij het bordje Intuition & Balance wist ik niet wat ik erbij moest zoeken. Maar met mond op mond reclame kwam ik er achter. Ik heb contact gezocht en al heel snel een afspraak gepland, namelijk de zelfde dag al. Ik kwam voor de stoel, vond het wat zweverig maar je had raak vlakken over de stromingen van mijn lichaam. Knelpunt in mijn schouder en onderbewust afscheid nemen. Ook ben ik vrij snel overgegaan naar BMR, het zoeken naar knelpunten in mijn dagelijkse bezigheden met de mensen en ervaringen waar ik me klein en onzeker bij voelde.

We zijn aan de slag gegaan met het loslaten van negatieve gedachte die er misschien niet eens waren, maar er ook zeker wel waren . Het was een aardig boek werk waar ik zeker veel aan heb en ook voor de toekomst. Door het goed op te volgen en met jou als coach heb ik het fijn ervaren. Ik ben er nu een blijer, positiever en energieker mens van.

Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Je bent een lief en warm persoon, je beurt mensen op om ze uit het negatieve te halen, want je zegt: je ervaar het slechte, het mag er wezen maar werk eraan dat je het los laat ! Dit is zo kenbaar voor mij, dat ik je dankbaar ben dat ik mezelf weer kan zijn. Bedankt voor de fijne en leerzame lessen en fijn om te weten dat ik misschien nog eens op je terug kan vallen als dat nodig zal zijn.

Ik ben je enorm dankbaar wat jij me hebt bijgeleerd met de 7 lessen.
Ik weet dat ik het zelf moet doen, maar elke dag pas ik het toe, voor positieve gedachten.

Als cijfer sta je bij mijn hoog aangeschreven met een 9.5 🌻

Groetjes Diana Boele 🦋